YPN NETWORK

NETTVERKET FOR UNGE OG KOMMENDE UNGE LEDERE

YOUNG PROFESSIONALS NETWORK

FOR UNGE OG KOMMENDE UNGE LEDERE

Vi lanserer YPN Network og gleder oss til oppstarten i 2024 der vi bygger videre på suksessen til Lederverket med samlinger hvor vi blant annet får besøk av kjente toppledere, faglig påfyll, nettverksbygging og sosiale aktiviteter.

Kull 2024 er i gang og samles for første gang 20 mars, denne gangen hos Microsoft.

Kristin Skogen Lund og Lederverket

MELD DEG PÅ HER

Medlemskap i YPN Network 2024
 • DETTE FÅR DU VÆRE MED PÅ SOM MEDLEM

 • Bygge nettverk

  Gjennom 2024 får du muligheten til å bygge nettverk med unge og kommende unge ledere. Vi tilrettelegger, men det avhenger først og fremst av at du selv er proaktiv.

 • 4 samlinger

  Det blir 4 fysiske samlinger i 2024, henholdsvis onsdagene 20. mars, 12. juni, 4. september og 20. november. Alle samlingene er fra kl. 12.00 - 16.00 og uten kostnad for medlemmene.

 • Sosiale treff

  Det blir 2 sosiale treff i 2024, den ene i mai og den andre i oktober. Disse arrangementene vil normalt ha en kost, avhengig av hva vi velger å gjøre.

 • Møte toppledere

  På to av samlingene møter vi en toppleder og som vist nedenfor har vi tidligere bla. besøkt Kristin Skogen Lund, Knut Brundtland, Tone Wille og Daniel Siraj.

Bilde10
Daniel S og OBOS besøk for LV 23
Bilde 5 Lederverket & Brundtland

YPN CEO NETWORK KOMMER I 2024

I 2024 kommer det et nettverk for CEOs under 35 år. Dette er for dere med rollene konsernsjef, CEO og adm. dir. Vi fokuserer på nettverksbygging, erfaringsdeling og beste praksis besøk til erfarne toppledere/styreledere. Niclas Skogstad (33) som er med i styret i YPN Network og nylig ble adm. dir. for Infocare/Onitio i Norge vil sammen med Tom-Atle Herland (59) som erfaren toppleder/styreleder bygge opp og utvikle dette CEO nettverket.